Posted on Hozzászólás most!

„Egy lányka, aki mindig festeni akar.”

Az úgy volt, hogy szombat reggel arra ébredtem, hogy Viola lányom meglepiből zöld palacsintát sütött reggelire!

A konyha úszott a zöld ételfestékben, gondoltam, minden oké. Szóval lendületből nekiadtam a lépcsőház falát, inkább ott élje ki a festős elképzeléseit.

.

.

AZ EREDMÉNY:)

Merthogy Ő mindenhol festeni szeretne,

és cipeli is magával az ecseteit, festőtubusait, palettáit.

.

.

ITT AZ Ő EGYIK MUNKÁJA.:)

Ez a táska Neki készült karácsonyra, hogy legyen miben hurcibálnia a festő eszközeit.

.

Mitől lesz egy rendelés különleges, személyre szabott?

.

.

Egy perszonalizált tárgy készítésekor, figyelembe vesszük a személy tulajdonságait, személyiségének meghatározó jegyeit, ízlésvilágát, karakterét. Az adott emberre ráhangolódva keresgélünk az anyagok, felületek, színek között. Több kollázs variáció is készül, míg kialakul a végleges megoldás.

A Violának szánt táska készítése közben könnyű dolgom volt, mert rajongásig szeretem a gyerekem, és ismerem Őt, a rezdüléseit, az igényeit, talán jobban mint bárki!

Szóval alkotás közben csak annyit kellett tennem, hogy képzeletben folyamatosan ölelgettem az Ő kis lelkét és varrtam, vágtam, varrtam, vágtam, és íme, elkészült a táskája!

.

.

Most január 24.-én is, vasárnapi workshopunk keretei között is hasonló táskák fognak megszületni. Időpontjainkat a Workshop Menüpont alatt találjátok, és természetesen továbbra is várunk Titeket az üzletünkben szétnézésre, egy kis beszélgetésre egy tea társaságában.

Posted on Hozzászólás most!

Az upcycling tárgyaink és az alkotók akik használják

upcycling sketchbook

Anna, 14

Mint minden kamasz, Őt is sok minden érdekli. Profin kosarazik, rengeteget foglalkozik a kutyájával és mellette gyakran rajzol is. Lassan a rajzolás, minták tervezése, gondolatainak leírása, kirajzolása egyre nagyobb teret kapott az életében. Ekkor – a legjobb időben – érkezett a szülinapjára egy nagy (XL) sketcbook. Az elmondása szerint, azóta minden nap rajzol és ír bele. Többféle technikával is dolgozik, így ki tudja használni a sketchbook különleges és különféle papírjait.

Köszi Anna, hogy belepillanthatunk a sketchbookodba! Sok sikert!

anna-1
anna-1
anna-2
anna-2
anna-3
anna-3
anna-4
anna-4
anna-5
anna-5
anna-6
anna-6
anna-7
anna-7
anna-8
anna-8
anna-9
anna-9
anna-10
anna-10
anna-11
anna-11
anna-12
anna-12
anna-13
anna-13
anna-14
anna-14
anna-15
anna-15
anna-16
anna-16
anna-17
anna-17
previous arrow
next arrow
Shadow