Upcloth
Upcloth
Homedesign
Homedesign
Full 2
Full 2
Full 3
TEKERD FEL KÖNNYEDÉN
Full 3
Full 4
Full 4
Full 4
ITT DOLGOZUNK
Full 4
previous arrow
next arrow

100% UPCYCLING fashion/grapics DESIGN – 2016 óta

Miben vagyunk mások?

A POPARTBOX egyedülálló felépítését és sikerét a képző- és iparművészeti tanulmányaink, tapasztalataink és a művészetterápia összekapcsolása  adja. Az upcycling során az adott anyag és tárgy továbbhasznosításakor minimális energiafelhasználás történik. Felfogásunk szerint a legtöbb energia a kifogyhatatlan kreatív tervezésben és az emberi ügyesség általi megvalósításban van.

Termékeink sikere az anyagok újrafeldolgozása mellett, abban rejlik, hogy az általunk elkészített alkotások, grafikai kollázsok „elgondolkodtató, megfogó, megtartó” lelki mechanizmusok működtetik. Ehhez szükséges a befogadó lelkiállapota. Így az egyén az általunk elindított úton keresztül válik önmaga is gondolkodó alkotóvá.

Minden alkotásunk egyedileg készített, számozott, dátumozott és aláírásunkkal ellátott. Minden darabból csak egy létezik. Így ha valami megtetszik, ne habozz!


TermékeinkTudj meg többet!

 • Te és a POPARTBOX = 100% upcycling – betelt
  Fenntartható művészeti workshop 2023 augusztus 28-31 Helyszín: Budapest XI. kerület Csóka utca 05. Vezeti: Nagy Júlia iparművész és Házi Andrea képzőművész – a POPARTBOX megalkotói Végre!!! Négy napra tiéd a műhelyünk! Tervezz, szabj, vágj bele! Végül varrjuk meg és viseld önfeledten! Mi segítünk neked ötletelni, tervezni, anyagokat választani, kivitelezni, támogatni a gondolataidat. Légy nyitott és hozd … Bővebben
 • Az upcycling tárgyaink és az alkotók akik használják
  Anna, 14 Mint minden kamasz, Őt is sok minden érdekli. Profin kosarazik, rengeteget foglalkozik a kutyájával és mellette gyakran rajzol is. Lassan a rajzolás, minták tervezése, gondolatainak leírása, kirajzolása egyre nagyobb teret kapott az életében. Ekkor – a legjobb időben – érkezett a szülinapjára egy nagy (XL) sketcbook. Az elmondása szerint, azóta minden nap rajzol … Bővebben
 • „Egy lányka, aki mindig festeni akar.”
  Az úgy volt, hogy szombat reggel arra ébredtem, hogy Viola lányom meglepiből zöld palacsintát sütött reggelire! A konyha úszott a zöld ételfestékben, gondoltam, minden oké. Szóval lendületből nekiadtam a lépcsőház falát, inkább ott élje ki a festős elképzeléseit. . . Merthogy Ő mindenhol festeni szeretne, és cipeli is magával az ecseteit, festőtubusait, palettáit. . . … Bővebben
 • POPARTBOX Riport – 2020 Divat és Dizájn műsor
  Akkoriban a Popartbox Andiék házának a tetőtérben kapott helyet. A műhelyünk már tervben volt, de megfelelő helyszínt még nem találtunk. Egy szuper kis videó született. Köszönjük a Duna Tv-nek.
 • Popartbox workshop
  Milyen is egy Popartbox workshop? Izgalmas, lendületes, nagyon kreatív és elmélyülő. Mindezt megnézhetitek Nagy Ernő kis filmjében.